Brian Brobbey showt het “Zaanse” door Trepo Sports vervaardigde shirt van AFC Nautilus

Amstelveen- Brian Brobbey had zondagochtend het voetbalshirt van het Zaanse sportmerk Trepo Sports in handen. Zijn personal trainer, Lesley de Sa, heeft veld en ruimte bij AFC Nautilus gehuurd om te trainen met Brian.
De voetbalvereniging uit Amstelveen speelt al enkele jaren in het sportmerk dat inmiddels in de Zaanstreek zetelt. Het Nederlandse merk richt zich met name op voetbaltenue’s en sportmaterialen.
Het is de vraag of Brobbey aankomend seizoen bij Ajax blijft. In het verleden dook David Neres al eens op in het Trepo Sports shirt van AFC Nautilus. Brian Ebenezer Adjei Brobbey is een Nederlands voetballer die als aanvaller op huurbasis voor Ajax speelt. Hij is een broer van Kevin Luckassen, Derrick Luckassen en Samuel Brobbey.
Trepo Sports werd ruim 20 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot gespecialiseerd confectiebedrijf. Het merk biedt een breed scala aan sportkleding voor diverse sporten zoals tennis, handbal, korfbal, hockey, volleybal, naast de core business voetbal en vervaardigd middels de meest moderne stoffen en materialen van de nieuwste sublimatie technologieën waarbij afwerking en unieke designs uitermate belangrijk is. Trepo Sports is kledingpartner geweest van onder andere (semi)profclubs: Sparta, RKC, RBC, FC Den Bosch, Helmond Sport, Quick Boys, Alphense Boys, Ter Leede, maar richt zich nu op de kleinere amateurclubs.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl