vv Knollendam 1 richting Texel en “de Noord”: KNVB gaat 4e en 5e klasse komend seizoen ‘flexibel’ indelen

Oostknollendam- De kop doet al vermoeden dat de lokale voetbalclub uit Oostknollendam volgend seizoen wellicht flink wat kilometers moet maken.
Tenminste, daar lijkt het wel op. De inmiddels 90 jarige voetbalvereniging vv Knollendam heeft onder leiding van Andy Huitema weer een eerste elftal maar wilde op de zondag blijven spelen.  Bart van der Laan hierover in de Knolknal nieuwsbrief: ”De vierde en vijfde klasse worden komend seizoen door de KNVB ‘flexibel’ ingedeeld (aantal poules en aantal teams per poule staat niet vast), zodat de regionale derby’s behouden kunnen blijven”, dat viel eerder te lezen in het NHD. Overigens begint de competitie voor de  elftallen van vv Knollendam op zondag 25 september.
Zoals op de foto te zien is het complex en de kantine er al weer helemaal klaar voor. Ook de teams die nog niet eerder tegen vv Knollendam gespeeld hebben zullen in het seizoen 2022/2023 hun ogen uitkijken naar de staat van het fraaie sportcomplex.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl