vvv Westzaan blijft 4e klasser: 2-3 nederlaag tegen FC Ankaraspor

Zaandam- Op het complex van sc Hercules Zaandam op het Zaandamse sportcomplex Kuilpad leden de voetballers van vvv Westzaan in de laatste (promotie)wedstrijd van het seizoen een pijnlijke nederlaag tegen FC Ankaraspor. Door een gemiste strafschop in de blessuretijd van Oskar Wit kon de ploeg van trainer Arjen Zwaan er geen verlenging uitslepen. Met de rust stonden de Westzaners nog op een 1-2 voorsprong.

vvv Westzaan zette een offensief in maar het ontbrak de ploeg aan echte scherpte en overtuiging. Tot in blessuretijd nog een verlenging kon worden afgedwongen na een bal op de stip. De inzet van Wit werd te slap ingeschoten en ook de rebound werd niet benut. vvv Westzaan zal daardoor ook volgend seizoen uitkomen in de vierde klasse. Dan niet meer onder Arjen Zwaan- hij maakt na drie jaar de overstap naar WSV 1930- maar met de nieuwe trainer Pieter van Netten.

vvv Westzaan: Wigman, De Vries, Pasma, Grondman, Winnubst, Hagemeijer, Kars (72.Wit), Vreugdenhill, Oostweegel, Neelen, De Lange.

nacompetitie zondag: 3e/4e klasse

Zondag 19 juni: vvv Westzaan- Ankaraspor 2-3

26. Kars 1-0, 28. Goc 1-1, 39. Neelen 2-1. 59. Senel 2-2, 79. Goc. 2-3.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl