Cvv Blauw Wit W verwacht voor volgend seizoen een selectie die in balans blijft

Westknollendam- De overschrijvingsperiode voor de A-categorie is verstreken. Bij cvv Blauw Wit W in Westknollendam staat volgend seizoen een nieuwe trainer voor de groep. Dat is Koog aan de Zaaner Larbi Loukou. Een trainer met al flink wat trainerservaring maar die deed hij op bij clubs in de Noordkop van Noordholland. Hij kan rekenen op een flinke verjonging binnen de selectie.
Enkele spelers van de huidige selectie van cvv Blauw Wit W gaan volgend seizoen in een lager elftal spelen. Dat zijn de dragende spelers van het afgelopen seizoen, te weten Mark Hooft, Milan Wegman, Maik Pasveer. Verder is Daan Brouwer gestopt vanwege zijn trainerscarrière en gaat Rico Griek spelen bij vvv Westzaan, de club waar ook trainer Pieter van Netten volgend seizoen de hoofdtrainer is. Daar staan een behoorlijk aantal nieuwe spelers tegenover. Een groot deel van de talentvolle JO18 zal volgend seizoen overkomen naar de selectie. Daarnaast keert Rens Rönitz- na afwezigheid weer terug bij de selectie. Verder komen Skip Middelhoff (Fortuna Wormerveer zat 1), Loran Croese (Sporting Krommenie), Wessel Krook (Sporting Krommenie) en Wouter Swart (Fortuna Wormerveer O23) naar cvv Blauw-Wit. Het beloofd een fraai seizoen te worden met weer tal van derby`s. En wie weet staat de derby tussen de twee Christelijke voetbalverenigingen in het seizoen 2022/2023 op het affiche.
Foto onderschrift: Op de foto nieuwe spelers Skip Middelhoff, Loran Croese en Wessel Krook

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl