vv Knollendam in het seizoen 2022/2023 terug met 1e elftal

Oostknollendam- Het is gelukt voor vv Knollendam. Eigen en nieuwe leden vormen in het seizoen 2022/2023 vv Knollendam 1. En dat betekent dat de Oostknollendammers weer beschikken over een eerste elftal. De vereniging zal onder leiding staan van trainer Andy Huitema en uitkomen in de zondag 5e klasse.
Na één seizoen- waarin voetbalvereniging Knollendam ook nog eens 90 jaar bestond met alleen een derde en vierde- een tweede team bleek na enige tijd niet haalbaar-, gaat vv Knollendam nu weer een eerste elftal inschrijven. Voetballers uit vooral het plaatsje Wormer hebben inmiddels overschrijving aangevraagd. Ook zijn er spelers teruggekeerd (Mike Oortwijn) en willen eigen leden zoals Manola, Jaimy, Koen(red.) komend seizoen graag weer voor het nieuw te vormen vlaggenschip uitkomen.
Foto’s met een verhaaltje: Van de kennismakingstraining voor nieuwe leden dinsdagavond. Daarna werden de formaliteiten in orde gemaakt. En een beeld dat ze in Oostknollendam een seizoen node hebben gemist en vanaf september hopelijk weer gaan zien. Erelid Car Husslage op maandagmorgen in de kantine in de weer met het standenbord; met een bakje cijfers en de maandagkrant op tafel.
En ook kind van de club Mike Oortwijn is weer terug op het oude nest. Hij maakte een kort uitstapje naar FC Uitgeest maar is nu dus weer terug. De kledingzaak-manager hoopt op een mooi seizoen met vv Knollendam 1.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl