Spelers op platte kar door dorp: vv Knollendam 3 kampioen

Oostknollendam- Kampioen! vv Knollendam 3 maakte zondag korte metten met tegenstander vv Limmen 7. Het werd op het zonnige sportpark 10-4. Daarmee was de titel van het derde elftal van vv Knollendameen feit. Het feest kon beginnen. Bier, groen-gele fakkels. En tenslotte op de platte kar door Oostknollendam, een jarenlange traditie bij VVK. Zeer terecht natuurlijk, de titel. Vrijwel het hele seizoen was het 3e in achtervolging op KFC 5, dat in punten tot zondag gelijk met de groen-gelen stond. Maar het doelsaldo van die van de Knollendammers was veel beter. Hiermee krijgt het jubileumjaar van de Oostknollendammer voetbalclub extra glans!
Foto’s met een verhaaltje. Na het laatste fluitsignaal van Knol 3- vv Limmen 7 ging het snel los op het sportpark. Meters bier, fakkels en… een heuse rondrit! (Foto’s: Andy en Sandra).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl