Voetbaluitslagen zondag 12 juni: nacompetitie

Zaanstad- Zondag 13 juni werd er in de nacompetitie voor promotie gespeeld. Alleen SVA wist de finale ronde te behalen. sc Hercules Zaandam verloor op eigen veld van FC Medemblik en zal na een teleurstellend slot in de 3e klasse daar ook volgend seizoen blijven spelen. Fortuna Wormerveer werd in Haaren uitgeschakeld en sv Rood Wit Zaanstad verloor onfortuinlijk via strafschoppen van het Amsterdamse TABA. SVA mag het in de finale op zondag 19 juni in Assendelft opnemen tegen SEW uit Nibbixwoud. Deze ploeg won in Wognum van 2e klasser sv Spartanen.
sc Hercules Zaandam- FC Medemblik 0-3
rksv Nemelaer- Fortuna Wormerveer 3-1
Grasshoppers- SVA 0-1
sv Rood Wit Zaanstad- afc TABA 3-3 (TABA wns)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl