Mike Grim vertrekt van OFC naar ADO`20: Saenden doelman Gennaro Liklikwatil zegt Heemskerkers af

Oostzaan- Met nog slechts een paar dagen te gaan voor het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft de Heemskerkse 3e divisionist ADO’20 Mike Grim aan de selectie van volgend seizoen kunnen toevoegen. De 25-jarige keeper-zoon van Fred Grim- kwam in het seizoen 2021/2022 uit voor OFC. De Oostzaners werden vorige week met Grim nog in de goal kampioen van de derde divisie zondag.
Dat heeft gevolgen voor de keepers Nick Plomper- hij zou overkomen van zondag 1e klasser Kolping Boys – op zoek is gegaan naar een nieuwe vereniging. De Zaanse doelman van Saenden- Gennaro Liklikwatil- heeft besloten om af te zien om volgend seizoen bij de Heemskerkers te gaan voetballen. Door de komst van Grim is de keepersselectie van ADO’20 voor 2022/2023 weer op orde. De in Alkmaar woonachtige Grim kwam eerder uit voor Hollandia, AZ en de Ajax jeugd. Als profvoetballer kwam hij uit voor RKC Waalwijk. De mogelijkheid voor voetballers om naar een andere club over te schrijven is woensdagavond 15 juni om 23.59 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl