Fortuna Wormerveer voor de nacompetitie dinsdag 14 juni tegen vv de Posthoorn

Wormerveer- Na de prima winst op en bij Kolping Boys mocht Fortuna Wormerveer zaterdag 1 genieten van een vrije ronde. De eerstvolgende tegenstander moest komen uit het duel tussen ’t Gooi en De Posthoorn. Van beide ploegen was weinig bekend. De eindstand van die wedstrijd was een zeer overtuigende 1-8 winst voor De Posthoorn.
Dat betekent dat beide teams dinsdag 14 juni om 20:00 uur in Wormerveer tegenover elkaar staan. Als de mannen van trainer Marcel Blank winnen staat het in de finale die op zaterdag 18 juni gespeeld wordt. Maar zover is het nog niet al valt te verwachten dat de ambitieuze Wormerveerders vol voor de winst zullen gaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl