AZ Onder 16 in KNVB Bekerfinale tegen Feyenoord

Het is bijna zover: voor AZ Onder 16 staat met de finale van de KNVB Beker een mooie afsluiter van het seizoen op het programma. Maandagavond om 18.00 uur is Feyenoord de tegenstander op het AFAS Trainingscomplex.
AZ bereikte de finale van de KNVB Beker door in de halve finale ADO Den Haag met 1-4 te verslaan. De ploeg van trainer Tim Roest was in de kwartfinale met 7-1 te sterk voor FC Den Bosch en in de achtste finale met 0-5 voor FC Groningen. Feyenoord kwalificeerde zich afgelopen woensdag door in eigen huis een 3-2 overwinning te boeken op Vitesse.
Kampioen
AZ Onder 16 kroonde zich al tot voorjaarskampioen en afgelopen week met een zege op PSV ook tot landskampioen. Nu staat de bekerfinale op het programma. De wedstrijd vindt plaats op het AFAS Trainingscomplex en kan gratis bezocht worden.