Nacompetitie Zaterdag: ZCFC na winst op sv Eemnes ronde verder, FC Zaandam degradeert

Zaanstad- In de nacompetitie die deze week is begonnen werden er op zaterdag gestart met de zaterdag nacompetitie: dat betekende een pijnlijke degradatie voor FC Zaandam en trainer Serdar Ozturk. Het doek is toch gevallen voor de Zaandammers. Volgens seizoen zal de nieuwe fusieclub ZVC`22 in de zaterdag 3e klasse uitkomen. Wel succes was er voor de mannen van Ron Karreman want ZCFC is door naar volgende ronde.
Dinsdag 14 juni spelen de Zaandammers thuis tegen VVA/Spartaan. De aftrap op sportpark Kalverhoek is om 20:00 uur. De zaterdagploeg van OFC speelt dinsdag tegen Haarlem/Kennemerland terwijl Fortuna Wormerveer (zat) dinsdag een thuisduel speelt tegen vv De Posthoorn.
Zaterdag 11 juni
FC Zaandam- Olympia Haarlem 0-4
ZCFC- sv Eemnes 7-4
Jong Hercules- OFC (zat) 1-6