Voetbalfeest bij ZCFC op vrijdag 10 juni 2022

Zaandam- Op vrijdag 10 juni is het voetbalfeest bij ZCFC. Op sportpark Kalverhoek in Zaandam/Wijdewormer- de thuishaven van het Zaans Oranje- staat wat te gebeuren.
Het voetbalseizoen wordt afgesloten met allemaal gave voetbalspelletjes en na afloop wacht er een overheerlijke snack.Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, iedereen is welkom. Neem ze dus vooral vrijdag allemaal gezellig mee naar het ZCFC sportpark Kalverhoek. Velen weten het complex goed te vinden maar toch nog even het adres voor de zekerheid: Zuiderweg 72D 1456 NH Wijdewormer. Je kunt je via de website zcfc.nl nog steeds aanmelden en oh ja, heel belangrijk voor alle jonge bezoekertjes: Neem je sportkleding mee!
Een dag later mogen alle leden nogmaals langskomen want dan speelt het vlaggenschip een belangrijk duel om de nacompetitie voor lijfsbehoud in de 3e klasse. Om 14;30 trapt ZCFC af voor het knock outduel tegen sv Eemnes. Dit duel begint om 14;30 uur.