vvv Westzaan maakt zich op voor nacompetitie duel met FC Ankaraspor

Westzaan- Zondag 4e klasser vvv Westzaan is in het jubileumjaar als 3e geëindigd. Dat mag een puike prestatie genoemd worden en lange tijd gold de ploeg uit Westzaan als mogelijke titelkandidaat. Die uiteindelijke titel werd door het sterke RCZ veroverd. Afgelopen maandag 6 juni werd door vvv Westzaan in Haarlem nog eens even goed afgerekend met Olympia Haarlem. De dubbele cijfers werden gehaald want het werd 2-10.
De Westzaners kunnen zich opmaken voor het nacompetitie duel op zondag 19 juni in Amsterdam met FC Ankaraspor. Met als uiteindelijke doel een plek in de zondag 3e klasse. Op sportpark Middenmeer- aan de Radioweg in Amsterdam- zal de ploeg van Arjen Zwaan een hele kluif krijgen aan de Amsterdammers.
De overige duels voor promotie/degradatie zondag 3e klasse/4e klasse zijn:
Zondag 19 juni
14;00 uur Alcmaria Victrix – WV-HEDW
14;00 uur Hugo Boys – DWB
14;00 uur Winkel – Standvogels
14;00 uur sv De Rijp- vv Succes
14;00 uur FC Aalsmeer- sv BSM
14;00 uur Rivierwijkers- sv De Meteoor
14;00 uur Schagen United- de Valken
14;00 uur PVC- sv De Meteoor
14;00 uur vv Egmondia- Geel Zwart 1930