Programma nacompetitie: week 23 duels op dinsdag, donderdag en zondag

Zaanstad- De nacompetitie is deze week van start gegaan. Om niet te degraderen en voor de meeste Zaanse clubs te promoveren naar een hogere klasse staan er in week 23 belangrijke duels op het programma.
Donderdag gaat sv Fortuna Wormerveer op bezoek bij AFC`34. sc Hercules Zaandam zal zich moeten herpakken na het misgrijpen van de titel van de 3e klasse en zal via een omweg moeten promoveren naar die felbegeerde 2e klasse plek. SVA won maandag overtuigend van sv Meervogels `31 (3-0) en mocht de handen dichtknijpen dat vv Limmen met slechts 1-2 bij sv De Rijp won waardoor de Assendelfters met een beter doelsaldo van slecht één doelpunt recht hebben op nacompetitievoetbal.
Dinsdag 7 juni
Kolping Boys (zat)- Fortuna Wormerveer (zat) 1-3
Donderdag 9 juni
20:00 uur AFC`34- Fortuna Wormerveer
Zondag 12 juni
14;00 uur sc Hercules Zaandam- FC Medemblik
14;00 uur Grasshoppers- SVA

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl