Kampioenen: zvv Zaandijk Vr1: de laatste wedstijd van het seizoen, prutsloot en bbq foto`s

Zaandijk- Het duel zvv Zaandijk VR1-RKEDO VR 1 was de aller laatste wedstrijd van het seizoen voor de Zaandijksen. En dat werd een zondag- met volop festiviteiten nadat de ploeg eerder al kampioen was geworden- nog eens dunnetjes over gevierd.
Gelukkig hebben we de foto’s nog. Het was de laatste wedstrijd van zvv Zaandijk VR1 met champagne douche en traditionele sprong in de sloot. Na afloop was er een gezellige BBQ voor de seniorenvrouwen met onder andere bedankjes aan vertrekkende speelsters en trainers.
Foto`s: Bart GlandorffDelen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl