cvv Blauw Wit W wint in doelpuntrijke wedstrijd van sv De Meteoor: duel in teken van afscheid spelers

Westknollendam- Op donderdag 2 juni 2022 stond de laatste wedstrijd van CVV Blauw-Wit (W) 1 op het programma. Door het familietoernooi was door sv De Meteoor en de KNVB het verzoek ingediend om de wedstrijd twee dagen eerder te spelen. Zo kon de selectie van de Westknollendammers zelf ook gezellig het seizoen afsluiten door deel te nemen met het familietoernooi van Blauw Wit W dat afgelopen zaterdag werd gehouden. Complimenten voor de club uit Amsterdam om hier aan mee te werken!
Zaterdag 4e klasser cvv Blauw-Wit begon meteen scherp aan de wedstrijd. Na ruim één minuut kwam cvv Blauw-Wit op voorsprong. sv De Meteoor leed achterin balverlies. Leon Seitner was scherp, dribbelde de keeper voorbij en bleef bijna op de achterlijn koelbloedig om de bal in het doel te schuiven. Een minuut later lag de bal echter alweer achter Fabian van den Heuvel door een kopbal van Mo Akraham. cvv Blauw-Wit ging daarna op zoek naar een voorsprong. Na een kwartier was het bijna weer raak, maar de kopbal van Thomas kwam tegen de lat. Tegen de verhouding in kwam sv De Meteoor in de 19e minuut op voorsprong. Fabian van den Heuvel verkeek zich op een vrije trap van Danny Lorent. De achterstand werd echter alweer snel weggewerkt. Ook bij deze goal was hulp van de doelman nodig. Hij liet een bal los en Thomas reageerde snel (2-2). Na deze goal was het meeste verzet van sv De Meteoor gebroken. Na een halfuur kwam cvv Blauw-Wit alweer op voorsprong. Dit keer was Thomas van Eig de aangever. Hij wist de bal keurig klaar te leggen voor Quint de Graaf en hij schoot vanaf randje 16 keurig binnen. Na rust ging cvv Blauw-Wit vrolijk verder waar het voor rust was geëindigd, op zoek naar meer doelpunten. De 4-2 van aanvoerder Mats van Olst was een juweeltje. Hij schoot vanaf een meter of 22 de bal stijf in de kruising. Enige minuten later wist ook Daan Brouwer de kruising te vinden met een krulbal (5-2). Na 55 minuten moesten de bezoekers met 10 man verder. In een verder zeer sportieve wedstrijd liet aanvoerder Rudy Compier zich even gaan richting Thomas van Eig. Een kleine schoppende beweging leverde hem een directe rode kaart op. Na de rode kaart wist cvv Blauw-Wit nog veel kansen te creëren en ook nog tweemaal het houtwerk te raken. Het leverde echter in totaal nog slechts twee doelpunten op via Leon Seitner (6-2) en Thomas van Eig (7-2). Vlak voor tijd wist ook De Meteoor nog te scoren via Dennis Compier. Een kwartier voor tijd kwamen Mark Hooft en Milan Wegman nog in het veld. Zij stoppen met selectievoetbal en werden bedankt voor hun jaren in de selectie en hun geleverde werk voor het Project 2020. Naast Mark en Milan, zal ook Maik Pasveer (speelde de gehele tweede helft) in het nieuwe vriendenteam gaan voetballen samen met Mark en Milan en dus stoppen met selectievoetbal. Daan Brouwer speelde de tweede helft en stopt ook bij cvv Blauw-Wit. Daan is een getalenteerde voetballer en ook een zeer getalenteerde trainer en gaat namens Ajax in het buitenland aan de slag en wij wensen hem daarin heel veel succes met deze mooie kans. Ook Rico Griek speelde zijn laatste wedstrijd. Hij zal komend seizoen bij VVV Westzaan gaan voetballen. Door een 7-3 overwinning, een nederlaag van concurrent rksv TOB, neemt Pieter van Netten met een keurige 5e plaats afscheid na vier seizoenen CVV Blauw-Wit (W). Hoofdtrainer Pieter van Netten heeft het selectievoetbal bij cvv Blauw-Wit weer helemaal op de kaart gezet en daar is de club hem heel erg dankbaar voor.
Opstelling CVV Blauw-Wit (W) 1: Fabian van den Heuvel; Jeffrey Kat (Maik Pasveer/46), Jesper van Houts, Jesse Borrie (Mark Hooft/75), Rico Griek (Milan Wegman/75); Mats van Olst, Sven Keppel, Jan Jaap Jonker (Bas Koenen/12); Quint de Graaf (Daan Brouwer/46), Thomas van Eig, Leon SeitnerDelen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl