Sporting Krommenie in Bergen met lege handen

Bergen- Op bezoek bij vv Bergen heeft Sporting Krommenie nagelaten de kans op nacompetitie voetbal te halen. In Bergen werd met 3-2 verloren en dat was een streep door de rekening voor de ploeg van Jordi van Beek.
Levent Unlu zette de bezoekers nog wel op een 0-1 voorsprong maar de Krommeniërs waren niet scherp genoeg om verder uit te lopen. Door twee tegendoelpunten nog voor de rust- 39e en 45e minuut- en de aansluitingstreffer die uit bleef werd het een sombere middag. Een kwartier voor tijd werd de schade nog erger door het tweede doelpunt (de 1-3) van Bergen spits Noah Robles. Voorin was Sporting Krommenie onzorgvuldig in de afwerking en kreeg het daarvoor de rekening gepresenteerd. De ploeg zat niet lekker genoeg in de wedstrijd en de vele slordigheden nekte de ploeg om echt aanspraak te maken op een overwinning. Mitchel de Vries was de speler die de 2e goal nog maakte en de stand in de 90e minuut kon terugbrengen naar 3-2. Maar het bleek allemaal net tekort. Desondanks kan Sporting Krommenie terugkijken op een goed seizoen met 45 behaalde punten uit 26 duels betekende dat een 5e plaats. Wel zuur is het dat concurrent SVA er met de 3e periodetitel vandoor gaat. De ploeg uit Assendelft versloeg sv Meervogels`31 met 3-0.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl