OFC in ongekend spannend slot kampioen van Derde divisie

Oostzaan- In een weergaloze slotfase heeft OFC heeft maandagmiddag het kampioenschap in de Derde Divisie binnen weten te hengelen. De formatie van Pieter Mulders stapte op het eigen sportcomplex Twiske in Oostzaan als winnaar van het veld. De Oostzaners deden wat het moest dan en won met 3-0 van Quick. Dit terwijl de concurrentie punten morste. Daarmee promoveert OFC op zondag 6 juni naar de Tweede Divisie.
OFC won door doelpunten van Joël Donald (22e en 69e minuut) en Mohamed Chih (56e minuut). Op de terechte overwinning van de Oostzaners viel niets af te dingen. De ploeg bleef na negentig minuten spelen op het veld staan om af te wachten wat de uitslag bij Hercules tegen ADO`20 zou zijn. De thuisploeg uit Utrecht mocht niet winnen en verspeelde vlak voor tijd de 3-2 voorsprong. De opluchting in Oostzaan was groot toen de einduitslag van 3-3 in Utrecht kon worden bevestigd. De formatie van Pieter Mulders kreeg de schaal op het veld direct uitgereikt en gaat volgend jaar in de Tweede Divisie spelen.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl