Loting FEBO Zaanstad Cup: donderdag 2 juni bij vv Assendelft

Assendelft- De loting van de 2e FEBO Zaanstad Cup zal plaatsvinden op donderdag 2 juni. Eerder stond dit gepland op 12 mei maar de reden van verplaatsing was het feit dat de KNVB een volledig programma ingelast had. De loting zal plaatsvinden bij vv Assendelft. De plek waar het toernooi ook zal worden gespeeld van dinsdag 28 juni tot en met zaterdag 2 juli. De inloop is om 19:00 uur en de loting zal starten rond 19:30 uur.
Zaanstad Club business Cup
Enkele weken geleden vond op het vv Assendelft complex al de 1e Zaanstad Club Business Cup plaats. In potjes van 6 tegen 6 werd op een kwart veld gestreden om de eer.
Nieuwe; de Zaanstad Pup-Cup en Zaanstad Senior-Cup
Aanvullend en nieuw dit jaar zijn de Zaanstad Pup Cup en de Zaanstad Senior Cup. In samenwerking met TC Sports organiseert Sportsgen een toernooi voor alle Zaanse O7, O8, O9 en O10 teams. Elke club mag een team per leeftijdscategorie afvaardigen. de Zaanstad Senior Cup is voor Zaanse 60+ voetballers. Zij gaan het zogeheten Walking Football spelen. Dit toernooi vindt op zaterdag 2 juli (de finaledag van de FEBO Zaanstad Cup) plaats. Zo vervullen ze de ambitie om jong tot oud te laten genieten van het Zaanse voetbaltoetje van het seizoen 2021-2022.
Hieronder de formele gegevens van de loting:
Wat: officiële loting FEBO Zaanstad Cup en de Zaanstad Pup Cup
Wanneer: donderdag 2 juni 2022
Waar: vv Assendelft, Dorpsstraat 253b, Assendelft
Aanvang: inloop vanaf 19.00 uur, start loting 19.30 uur, einde officiële gedeelte rond 21.15 uur
Wie: alle deelnemers en alle partners en sponsors zijn uitgenodigd

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl