Laatste competitieduel voor cvv Blauw Wit W en WSV 1930 (zat)

Zaanstad- In een midweeks programma komen cvv Blauw Wit W en WSV 1930 (zat) donderdag avond 2 juni al in actie in de 4e klasse zaterdag. Het is voor beide teams het laatste wapenfeit in competitie verband. Dit terwijl de overige teams in de poule zaterdag 4 juni hun laatste competitie wedstrijd zullen spelen.
De vertrekkend coach Pieter van Netten van Blauw Wit W. vertrekt volgend seizoen naar vvv Westzaan zondag 1 en zal willen winnen om zodoende rksv TOB op de ranglijst nog te kunnen passeren. Buurman WSV 1930 dat onder leiding staat van Ebel Hoekstra zou daar donderdag avond een handje bij kunnen helpen. In Wormer treffen de groen zwarten de formatie uit Amsterdam Noord. Het verschil tussen cvv Blauw Wit W en rksv TOB is precies 1 punt.
Donderdag 2 juni 2022
20:00 uur cvv Blauw Wit W. – sv De Metoor
20:30 uur WSV 1930 (zat) – rksv TOB