Kampioenen! De dames van zvv Zaandijk 1 VR.1

Zaandijk- De vrouwen van zvv Zaandijk zondag 1 hadden al de beste papieren maar moesten het in de praktijk toch nog maar even mooi waarmaken. Dat is gelukt want de Zaandijk vrouwen van trainer Peter Tania wonnen donderdag 26 mei met 4-0 van VIOS W VR.1. Afgelopen zondag werd rkvv Velsen op eigen terrein met 0-6 aan de kant gezet. Het was vorige week een prachtige week voor de Zaandijksen.
En ook Periode 2 werd al binnengehaald. Het moge duidelijk zijn dat de vrouwen uit Zaandijk de beste van de 3e klasse-A zondag zijn. Op zondag 6 juni om 10:00 uur speelt zvv Zaandijk VR.1 de laatste competitiewedstrijd tegen RKEDO VR.1. En dan zal er volgens seizoen in de 2e klasse zondag meer tegenstand worden geboden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl