Een groot kampioenenfeest bij KFC: huldiging afgelopen zondag tijdens KFC- sv Kleine Sluis

Koog aan de Zaan- Tijdens de rust van het competitie duel van KFC 1 tegen sv Kleine Sluis was er eindelijk weer een kampioenenbal dat gehouden kon worden in de Leen Tijsterman tribune op het plateau voor de persruimte. KFC duo voorzitters René Zandbergen en Tako Boelens hadden de eer als bestuur om de medailles en bekers uit te reiken. Het was een zeer feestelijke zondag waarin velen getuige waren van misschien wel het beste duel dit seizoen van KFC 1. Het werd 5-0 en daarmee speelde de Grote Koogse zich definitief veilig.
Foto’s: Peter Woud


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl