vv Knollendam voorzitter George Zwart krijgt ook gouden KNVB-speld: Oostknollendammer geridderd

Oostknollendam- Daar had hij even niet op gerekend, de voorzitter van vv Knollendam. Van burgemeester Judith Michel kreeg George Zwart donderdag tijdens de jubileum-receptie van de Oostknollendammer voetbalvereniging een koninklijke onderscheiding. Hij is benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Naast zijn grote inzet voor vv Knollendam -24 jaar in bestuur, waarvan 15 jaar voorzitter-, is George ook lang betrokken bij Nova Vita. Vanmiddag kwam daar nog een onderscheiding bij. Namens de KNVB overhandigde ambassadeur Frans Cornelisz voorzitter (nog net) George de gouden speld van de voetbalbond.
Foto’s met een verhaaltje: Van het moment dat burgemeester Judith Michel George de koninklijke versierselen omhangt. En een beeld van de gezellige drukte tijdens de bingo. Zo’n dertig vrouwen en één man namen daar vrijdagmiddag aan deel.
Foto’s René Oortwijn

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl