OFC maakt zich- na midweeks gelijkspel tegen ADO`20 (0-0)- op voor kraker tegen vv Gemert

Oostzaan- In de 3e divisie-B kreeg OFC tegenstander ADO’20 in Oostzaan donderdag niet op de knieën. De bezoekende ploeg moest winnen om nog kans te maken op de titel. De formatie van de “Superezels”is bezig aan een zeer goede reeks en wel degelijk kan er worden gesproken van een opmars. De Oostzaners hielden stand en hielden een punt over aan het treffen. Maar kan nog steeds is het voor OFC mogelijk om de hoofdprijs te pakken.
Aanstaande zondag om 14:00 uur gaat het op bezoek bij vv Gemert en kan er gesproken worden over een beslissende zondag. Pakt de formatie van trainer Pieter Mulders het “matchpoint”? De week erna speelt de ploeg uit Oostzaan op sportpark Twiske tegen Quick. De twee laatste duels beginnen beide om 14:00 uur. Het zal zondag ongetwijfeld een heet middagje in Gemert worden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl