Zinderende SportQuiz van Fortuna Wormerveer prooi voor de familie De Jong

Wormerveer- In een werkelijk afgeladen J.W.F. Göbel Paviljoen is donderdag avond een meer dan spannende Fortuna Wormerveer sportquiz gehouden. Roy Glas, Pim de Jong en Alexander Ooms hebben weer tal van deelnemers geholpen aan een trauma. De complimenten waren er voor het organiserende trio van de perfecte clubavond. En vanzelfsprekend was er ook een en al lof voor Christa, Jolanda en Jeanet die met hun inzet de bar bemanden.
Daar waar de Fortunezen met z’n allen-maar liefst 106 deelnemers- misschien rekenden op een voetbalzquiz wist het organserende trio iedereen te verrassen met een heuse en zeer gevarieerde sportquiz.

Na een lange en soms heftige strijd kwamen drie teams aan de finaletafels te staan. Piet de Jong, Coen de Jong en Mathieu Koster achter tafel 1, Marius A en Jos Alders vergezeld door Mark Luttikhuisen achter tafel 3 en Michiel Janssen en Frank Donker centraal achter tafel 2.

De martelgang naar het goud werd als beste afgelegd door Piet, Coen en Mathieu en zij ontvingen dan ook de hoofdprijs.
En de algehele conclusie na deze avond? Wat een geweldige clubmensen heeft Fortuna Wormerveer toch.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl