vvv Westzaan verliest `restantduel` van sc Eendracht`82 en verruilt titelhoop voor nacompetitiehoop

Westzaan- Donderdag is het zondag 4e klasser vvv Westzaan niet gelukt om het restant van het inhaalduel met sc Eendracht`82 tot een goed eind te brengen. Er moest op Hemelaartsdag in 30 minuten spelen een 0-1 achterstand worden weggewerkt om nog mee te dingen in de strijd om de titel.
Er werd door de ploeg van scheidend trainer Arjen Zwaan tegen 10 man van Eendracht`82 niet gescoord. Dat deden de Amsterdammers wel waardoor een 0-2 nederlaag werd geleden. Echter er gloort nog hoop voor de Rood Witte brigade: als alles goed is doorgerekend dan is de conclusie duidelijk; 2x winst levert de periodetitel op en kan vvv Westzaan via de nacompetitie nog promoveren. Daarom heeft de club alle vvv Westzaan fans zondag weer nodig in de (voorlopig) laatste thuiswedstrijd om de reguliere competitie. Op zondag 29 mei is er de laatste thuiswedstrijd vvv Westzaan- hfc Heemstede 14.30 uur. Op zondag 6 juni gaan de kroosduikers in de hoofdstad van Noordholland op bezoek bij de nummer voorlaatst Olympia Haarlem.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl