Jeroen Beukman tekent contract bij SVA maar heeft nog 1 grote finale te gaan

Jeroen Beukman tekende deze week zijn contract bij SVA in Assendelft. Dit voorafgaand aan een bijzondere week. SVA bestaat 90 jaar en de feestweek is inmiddels in volle gang. Maar toch is er nog serieus werk aan de winkel voor de aanstaande nieuwe trainer van SVA. Hij speelt met zijn huidige team Fortuna Wormerveer onder-23 zaterdag de finale om het algehele landskampioenschap.
Natuurlijk stond al vast dat Jeroen Beukman als hoofdtrainer volgend jaar aan het roer staat bij SVA maar de officiĆ«le handtekening moest nog wel even worden gezet. Dinsdag avond voorafgaand aan de start van de feestweek voor de club uit Assendelft is dat gedaan. Op de foto zien we voorzitter Richard Fleer met Jeroen Beukman “in de tekenhouding”.
Het huidige seizoen is nog lang niet gespeeld voor SVA 1 maar iedereen wenst Jeroen wel al heel veel succes met zijn werk bij de club in het komende seizoen. SVA zal nog twee wedstrijden alles op alles moeten geven zodat er wellicht nog een periodetitel kan worden behaald met de daarbij behorende kansen om promotie naar de 2e klasse zondag. Na de 5-1 zege op sv Koedijk heeft SVA uitstekende papieren en heeft de ploeg van Joeri Houniet een voorsprong van 2 punten op de ploeg uit Koedijk. De andere periodetitels gingen naar sc Hercules Zaandam en Saenden maar die ploegen spelen om directe promotie. Ook vv Limmen heeft kans op de periode wanneer sc Hercules Zaandam kampioen wordt. Zondag gaat SVA in Sint Pancras op bezoek bij sv Vrone en de week erna kan het zomaar zijn dat er een nog een klein extra feestje kan worden gevierd wanneer er ook van sv Meervogels`31 wordt gewonnen.