Aftellen tot het Saenden husseltoernooi

Wormerveer- Het beloofd weer een waar spektakel te worden. Saenden organiseert het grote Husseltoernooi. Komende donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zal het Husseltoernooi bij Saenden in Wormerveer-na jaren van afwezigheid- weer losbarsten. Voetbal en gezelligheid op het “Saensiro”complex aan de Wandelweg in Wormerveer.
Er zijn maar liefst twee prijzen te winnen. Die voor het beste team en die voor de originaliteitsprijs voor het best geklede team. Dat zal ongetwijfeld lachten, gieren en brullen worden.
De laatste keer dat het Husseltoernooi doorgang kon vinden was in 2019. De club van ‘achter het spoor in Wormerveer’ wenst iedereen alvast een geweldig en vooral sportief husseltoernooi toe, want sportiviteit is het belangrijkste op deze dag.
Ook voor de jeugd is er een husseltoernooi. Aanmelden voor het mini husseltoernooi op zaterdag 11 juni 2022 is nog mogelijk. Als team kan dit tot en met woensdag 8 juni. Op de dag zelf kan je je ook opgeven, dan wordt je door de club ingedeeld. De wedstrijden beginnen ongeveer om 09:30 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd (09:00 uur) aanwezig bent. Je kunt je alleen of met een team opgeven. Dus vraag je vader/moeder, opa/oma broer/zus, vriend(in) om mee te doen en geef ze op als jij je aanmeldt, zodat jullie samen in een team spelen. Heeft jouw team niet genoeg spelers dan wordt dit aangevuld door Saenden zelf.
Spelregels:
Er wordt 8 x 8 gespeeld. Elk team heeft minimaal 1 Saenden lid! Ieder team moet bestaan uit 2 volwassenen, maximaal 2 kinderen boven de 12, 1 meisje en 1 kind onder 8.
Het uitgangspunt is dat alle teams min of meer gelijkwaardig zijn. Losse inschrijvingen worden door de organisatie ingedeeld waarbij wij ook zoveel mogelijk rekening zullen houden met deze teamindeling. De club zoekt nog scheidsrechters, het kan dus zo zijn dat er een beroep wordt gedaan op deelnemers boven de 12 en volwassenen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl