Voetbaluitslagen zondag 22 mei

Zaanstad- De voetbaluitslagen van zondag 22 mei. De spanning stijgt met steeds minder wedstrijden die overblijven. OFC heeft het met nog drie wedstrijden in eigen hand na het verlies van koploper Gemert staan de Oostzaners nu aan kop. Saenden profiteerde in de 3e klasse -B van de misstap van sc Hercules Zaandam. De Zaandammers speelden met 1-1 gelijk tegen het stugge Sporting Krommenie. Saenden won met 3-2 van Vrone. Met nog 2 duels te gaan in de 4e klasse-D is het ook daar spannend tot de laatste ronde. RCZ won met 1-4 bij hfc Heemstede en ook vvv Westzaan en zvv Zaandijk wonnen hun duels. Ook sv Rood Wit Zaanstad is aan een fikse opmars bezig en won knap met 1-3 bij sc Eendracht.
Zondag 22 mei
sv De Rijp- WSV 1930 0-4
DSS- vvv Westzaan 1-3
Olympia Haarlem – zvv Zaandijk
vv Assendelft- LSVV 1-1
sv Hoofddorp- Fortuna Wormerveer 1-2
Spirit’30- KFC 5-0
sc Hercules Zaandam- Sporting Krommenie 1-1
SVA- sv Koedijk 5-1
Saenden – sv Vrone 3-2
hfc Heemstede- RCZ 1-4
sc Eendracht’82 – sv Rood Wit Zaanstad 1-3
EVV Echt- OFC 0-2