Voordeel voor ZCFC in 2e klasse zaterdag na terugtrekken Blauw Wit Amsterdam

Zaandam- De stand in de zaterdag 3e klasse A is gewijzigd na het terugtrekken van het Amsterdamse Blauw Wit. Door het terugtrekken van de opponent van ZCFC is de stand gewijzigd waardoor de Zaandammers rechtstreekse degradatie ontlopen. In de poule hebben HYS en Blauw Wit zich teruggetrokken. Een belangrijk detail en voordeel voor de ploeg van ad-interim trainer Ron Karreman. ZCFC verspeelde namelijk 4 punten tegen de Amsterdammers en alle teams moeten hun behaalde punten in het duel met Blauw Wit inleveren.
In de poule moeten zijn er nog 3 speelronden te gaan en speelt ZCFC zaterdagmiddag 21 mei een thuisduel tegen Reiger Boys. Het Zaans Oranje staat 12e en zal moeten winnen wil het de aansluiting behouden. Met een wedstrijd minder gespeeld is de achterstand met United Davo- dat op de 11e plaats staat- nog maar 2 punten. ADO`20 staat daar weer boven met 15 punten uit 20 duels.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl