Laatste deelnemer categorie jo15 gezocht voor Ella Arendse jeugdtoernooi bij RCZ

Zaandam- Het jaarlijkse Elle Arendse jeugdtoernooi bij RCZ staat weer op de agenda en de voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang. De Racers zoeken nog wel een jo-15 team ( 2e-3e klasse niveau) dat wil voetballen op zondag 29 mei in de middag.
Wegens een late afzegging is er een plekje vrij gekomen op het drukbezette en bovenal erg gezellig toernooi op sportpark Jagersveld in Zaandam. Heb je interesse meld je dan snel aan door een mail te sturen naar rcztoernooi@rcz.nu


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl