SVA speler Daan Rijkhoff 250 Wedstrijden voor hoofdmacht

Assendelft- Assendelfter Daan Rijkhoff heeft inmiddels zijn 250e wedstrijd erop zitten. In de midweekse speelronde van vorige week speelde Rijkhoff mee in het thuisduel met subtopper vv Limmen. Er werd met 1-0 gewonnen en daar waren ze ook in Wormerveer en Zaandam erg blij mee.
Donderdag 12 mei jl. speelde Daan Rijkhoff zijn 250e wedstrijd voor SVA 1 en werd vanwege dit feit voorafgaand aan de wedstrijd gehuldigd door het bestuur. Daan debuteerde in het seizoen 2010-2011 in SVA 1 onder, toenmalig trainer Tom Jansen. Hij ontwikkelde zich razendsnel en groeide uit tot een van de gevaarlijkste aanvallers van de Zaanstreek. Vaak bleek hij een ware plaag voor de tegenstander. In Assendelft herinneren ze hem aan zijn vele mooie momenten en doelpunten. Op de website van SVA lazen we het volgende: “Daan, van harte met dit mooie aantal. Maar het is nog niet klaar hopen we. Nog 2 seizoenen en je zit op 300. Als ras-SVA-er moet dit lukken, toch?” De tijd zal het leren.
Op de foto zien we Daan, geflankeerd door Frans Schavemaker (rechts) en voorzitter Richard Fleer (links).