Zaandammer Jay Kruiver wil volgend seizoen starten met Telstar O-14

Velsen-Zuid- Nadat afgelopen seizoen de jeugdopleiding van Telstar in ere hersteld werd, met een O21, O18 en O16 team, is het voornemen nu om in het seizoen 2022-2023 ook een O14 team van de grond te tillen. Dit team zal gaan spelen bij Stormvogels, onder de naam van Stormvogels en in de kleuren van Stormvogels.
Telstar zal verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de spelersgroep en staf van Stormvogels O14. Hoofdcoach zal Ulrich Landvreugd zijn, tevens werkzaam bij het eerste elftal van Telstar en de andere jeugdteams, geassisteerd door de eerste elftalspelers Abdel El Ouazzane en Jay Kruiver. Uiteraard is het de bedoeling dat zoveel mogelijk spelers doorstromen vanuit O14 naar O16. Talentvolle jongens, geboren in 2009 of 2010, kunnen zich per mail aanmelden bij jeugdopleiding@sctelstar.nl Zij zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een open training op maandagavond 9 mei of op maandagavond 16 mei.
De in Zaandam geboren Jay Kruiver speelde in de jeugd van ZVV Zaanlandia, AFC Ajax en FC Volendam. Sinds 2018 zit hij bij de selectie van Jong FC Volendam, waar hij zijn eerste wedstrijd voor speelde op 13 januari 2019 tegen HSC ’21. Hij scoorde zijn eerste doelpunt voor Jong Volendam in de Tweede divisie op 26 september 2020, in de met 4-3 verloren uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels. Hij debuteerde in het eerste elftal van Volendam op 15 maart 2021, in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen N.E.C. Hij kwam in de 68e minuut in het veld voor Mohamed Betti. Na deze ene wedstrijd speelde hij niet meer voor FC Volendam, en in de winterstop van het seizoen 2021/22 mocht hij transfervrij naar competitiegenoot Telstar vertrekken.
De 20-jarige rechtervleugelverdediger heeft een contract voor een half jaar bij de Witte Leeuwen, met de optie voor twee extra seizoenen. Kruiver speelde zesenhalf jaar in de opleiding van FC Volendam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl