Goede week voor Sporting Krommenie

Krommenie- Een goede week voor Sporting Krommenie en trainer Jordi van Beek. Afgelopen donderdag werd Meervogels verslagen en zondag zaten de Krommenieërs na bliksemstart snel op rozen
Op het Provily Sportpark boekte Sporting Krommenie een verdiende zege op Egmondia. In Krommenie eindigde het duel Sporting Krommenie- vv Egmondia in 5-1. En daarmee hebben de Krommenieërs een klein kansje op de nacompetitie. Maar dan moet het zondag winnen van koploper Hercules Zaandam en moet ook runner up Koedijk meewerken.
Sporting Krommenie begon net als donderdag ijzersterk aan de wedstrijd. Binnen een paar minuten stond het 2-0 door goals van Kevin de Wit en Jim Gielen en leek er geen vuiltje aan de lucht. Echter belandde de thuisploeg toch nog in een lastige fase waarin Egmondia zelfs een penalty kreeg. Gelukkig voor de rood,zwart witten werd de bal op de paal geschoten. Net voor de pauze maakte Roel Meijns de 3-0 waardoor het in plaats van een mogelijke 2-1 kon uitlopen naar een marge van 3 doelpunten. Na rust kon Egmondia het niet meer opbrengen en werd het duel gezapig uitgespeeld.
De Krommenieërs bezetten momenteel de vijfde plaats in de derde klasse B en kijken tegen een achterstand van vier punten van sv Koedijk aan. Met in de wetenschap dat het aankomende zondag in Zaandam op bezoek gaat bij de koploper sc Hercules Zaandam. Die ploeg kan zich geen misstap veroorloven maar de bal blijft rond.
Zondag 15 mei: Sporting Krommenie – Egmondia 5-0.
Doelpuntenmakers Sporting Krommenie: De Winter (2), Meijns, Gielen, Lenos.