Voetbaluitslagen woensdag 11 en donderdag 12 mei

Zaanstad- De twee koplopers in de 3eklasse zondag maakten beide geen fouten. Saenden won nipt met 3-2 van het in degradatienood verkerende Hollandia T terwijl sc Hercules Zaandam vv bergen op bezoek kreeg en met 3-1 wist te winnen. SVA hielp beide ploegen door nummer 3 vv limmen met 1-0 te verslaan. Sporting Krommenie boekte een fraaie zege op sv Meervogels`31 door met 3-2 te winnen. Het duel was spannend tot het slot en bijna verspeelde de Krommenieërs de 3-0 voorsprong nog. Een kwartier voor tijd stond de thuisploeg met een man minder op het veld.
Woensdag 11 mei
sv Hillegom- sv Fortuna Wormerveer 3-1
Donderdag 12 mei
AGB- vv Assendelft 6-1
Saenden- Hollandia T 3-2
sc Hercules Zaandam- vv Bergen 3-1
sv Koedijk- WSV 1930 4-3
SVA- vv Limmen 1-0
Sporting Krommenie- sv Meervogels`31 3-2
KFC- SVW`27 1-0
Foto onderschrift: De maandagochtendploeg van vv Assendelft deze week lekker in het zonnetje in de Zuid.