Subtopper Sporting Krommenie blijft overeind tegen sv Meervogels`31

Krommenie- Sporting Krommenie blijft subtopper na 3-2 zege op sv Meervogels`31. De ploeg van Jordi van Beek leek af te stevenen op een eenvoudige zege en leek na 60 minuten spelen en een 3-0 voorsprong af te stevenen op een makkelijke avond. Niets van dat alles bleek waar voor de Krommenieërs.
Niets van dat alles bleek waar want in de 65e minuut scoorde de Akersloters vanuit een prima aanval de aansluitingstreffer en bleek aandringen op een goed resultaat. De wedstrijd werd nog spannend nadat ook de strijdlust van Meervogels`31 werd beloond met de 3-2 aansluitingstreffer. Tien minuten voor tijd stonden de Krommenieërs ook nog eens met 10 man na een te laat ingezette sliding en het neerhalen van een doorgebroken speler. Dat de Krommenieërs met hangen en wurgen de overwinning over de eindstreep trokken was knap en tekenend voor het harde werken van de ploeg al het gehele seizoen.