sc Hercules Zaandam doet wat het moet doen

Zaandam- De koploper van de 3e klasse -B maakte geen fout en won donderdag avond met 3-1 van vv Bergen. Halverwege de tweede helft leek er geen vuiltje aan de lucht al scoorde de ploeg uit Bergen nog wel de 3-1. De ploeg van Eric Heerings behoud de koppositie op doelsaldo. Het verschil is 8 doelpunten in het voordeel van de Zaandammers.
Aankomend weekend kan de stand er zomaar weer anders uitzien wanneer zowel sc Hercules Zaandam- uitduel bij sv Meervogels`31- en Saenden- uit bij vv Limmen- beide een zwaar duel te wachten staat. Alles is nog mogelijk met nog vier duels te gaan. Wordt het de ploeg van Eric Heerings of die van scheidend Saenden trainer Rene Reijinga?Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl