Per direct afscheid tussen Odin`59 en Alexander Geernaert

Heemskerk- Vier wedstrijden voor het einde van de competitie heeft Zaterdag 3e divisionist Odin’59 per direct afscheid genomen van de Zaanse trainer Alex Geernaert. Met als reden een verschil van inzicht tussen de spelersgroep En daarmee heeft de samenwerking tussen de Assendelftse trainer en de Heemskerkse voetbalvereniging nog geen volledig seizoen geduurd. Tussen de spelersgroep en de oefenmeester uit Assendelft was een verschil van inzicht ontstaan. Voor de aankomende paar weken zal de technische staf het overnemen en voor volgend seizoen met de club op zoek naar een opvolger.
Odin`59 heeft zich nog niet veilig gespeeld en moet nog vier wedstrijden spelen in de derde divisie en heeft zich nog niet veilig gespeeld. Mede hierdoor en het verschil van inzicht met de spelersgroep heeft het bestuur dit besluit genomen. De club wil met de overgebleven leden van de technische staf, Peter van der Slikke, Colin van der Meijden en teammanager Richard Jonker, het seizoen afmaken. De Heemskerkers zijn hierover momenteel nog in gesprek met de KNVB, want geen van de drie heeft de juiste papieren, waardoor er dispensatie moet worden aangevraagd.
Het NHD meldt: “In december kondigde Odin nog aan dat de samenwerking met Geernaert juist met een seizoen verlengd werd. „In de tussentijd zijn tussen de groep en de trainer andere inzichten ontstaan”, vertelt Jonker. „En die zijn zo groot, dat we dit ingrijpende besluit hebben moeten nemen. Overigens hebben we geen probleem met de persoon Alex, we communiceren nog steeds met elkaar.”
Geernaert was in Heemskerk bezig aan zijn eerste seizoen. Daarvoor was hij trainer van Assendelft. Afgelopen weekend was Geernaert al afwezig vanwege de geboorte van zijn dochter. Odin won toen onder leiding van het technisch trio met 3-2 van Ajax zaterdag. Dit weekend is nummer laatst Goes uit Zeeland de volgende tegenstander.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl