KFC wint met minimaal verschil van hekkensluiter SVW`27: veilig in de middenmoot

Koog aan de Zaan- Het was moeilijk voor KFC om een opening te vinden in de ingegraven defensie van SVW’27 in de eerste helft lukte dat nauwelijks. Toch deed KFC wat het moest doen en versloeg de hekkensluiter uit Heerhugowaard. En daarmee klimmen de Koogers op knappe wijze naar de middenmoot en zijn terug te vinden op plek 7 in de 2e klasse-A zondag.
Na een donderspeech van coach Guillaume Groot en een hoger baltempo was het de over de linkerflank opgekomen Delano Woud die met een verwoestend schot de keeper van SVW’27 wist te passeren in de korte hoek omstreeks de 68e minuut. Daarna is nog wel geprobeerd een wig te slaan in de defensie van SVW’27 maar die hield stand tot het eind. De punten zijn weer binnen volgens Sietze Den Haring dankzij het oranje shirt. Zondag volgt voor de Koogers weer een finale tegen de Spartanen thuis op sportpark De Koog.
Foto`s: Peter Woud
Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl