Zaterdagploeg Sporting Krommenie wint van die van Fortuna Wormerveer

Krommenie- De derby tussen de zaterdagteams van Sporting Krommenie en Fortuna Wormerveer heeft op het complex aan de Marslaan in Krommenie een voor velen verrassende 3-1 winst voor de thuisploeg opgeleverd.
Een danig gewijzigd Fortuna – een compleet nieuwe verdediging volgens de kenners – wist van meet af aan de Krommenieërs in de verdediging te drukken. Eigenlijk was het in de beginfase wachten op de eerste Wormerveerse goal. De tactiek van de gastheer was ook meteen duidelijk: Fortuna opvangen rond de eigen 16 en middels snelle counters toe slaan. En dat bleek een probaat middel. Al vlot was het 1-0 uit een prima aanval. Nadien leek Fortuna zich weer in de wedstrijd terug te spelen, maar andermaal een razendsnelle counter betekende 2-0. Voor rust werd het zelfs nog erger en leek met een 3-0 tussenstand de wedstrijd in het slot te zijn gevallen. Pas in de laatste fase van de wedstrijd was het uiteindelijk Ran die de eer wist te redden voor het bezoekende Fortuna Wormerveer. Als je dat tenminste zo mag noemen. De tijd om meer scores te behalen was voor de bezoekende ploeg simpelweg te kort. Al met al een ‘slordige nederlaag’ en onnodige nederlaag voor Fortuna W dat zich kan gaan opmaken voor de nacompetitie.
Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl