Voetbaluitslagen dinsdag 10 mei

Zaanstad- De voetbal uitslagen van de op dinsdag avond gespeelde competitie wedstrijden. Een dubbel programma want alle ploegen spelen midweeks en aankomend weekend. Sporting Krommenie zaterdag won verrassend van Fortuna Wormerveer. ZCFC pakte een punt bij sv Beverwijk en FC Zaandam boekte een fortuinlijke 3-1 zege op uiteindelijk 9 Amsterdammers. Het duel tussen de zaterdagploegen van sv Rood Wit Zaanstad en vv Jisp werd bij een stand van 1-1 gestaakt. Met als reden: wanordelijkheden!
Dinsdag 10 mei
Sporting Krommenie (zat)- Fortuna Wormerveer (zat) 3-1
FC Zaandam- asv Arsenal 3-1
sv Beverwijk- ZCFC 0-0
zvv Zaanlandia- De Meteoor 1-1
WSV 1930 (zat)- RCZ (zat) 5-1
cvv Blauw Wit W- rksv TOB 5-3
vvv Westzaan (zat)- asc De Volewijckers 1-5
SDOB- OFC (zat) 3-2
OSV- csv DVVA 4-2
sv Rood Wit Zaanstad (zat)- vv Jisp 1-1 (gestaakt)