Duo op de puch naar Julianadorp voor duel JVC-KFC(0-1)

Koog aan de Zaan- Je hebt KFC supporters en supporters. Maar deze twee heren spannen toch echt de kroon. Cees Tempelaar en Jan Hoveling zijn zondag op de Puch vanaf de Koog naar Julianadorp gereden om de mannen van de grote Koogse aan te moedigen. Dit terwijl de spelers van KFC in een touringcar mochten stappen.
En dat gelukkig met een plezierige terugtocht van KFC zondag 1 won in Julianadorp met 0-1 van JVC. Een belangrijke zege voor de ploeg uit Koog aan de Zaan waardoor het naar de 9e plek klom. Donderdag kunnen de heren het bij wijze van spreken lopend af want dan speelt het Koogse vlaggenschip om 20;30 uur een thuisduel tegen hekkensluiter SVW`27 uit Heerhugowaard. Met als inzet de 5e of met wat geluk de 5e plaats. Ook zondag 15 mei is er een thuisduel dan weer op het vertrouwde tijdstip van 14;00 uur. Een spannend weekje voor de Koogsche Footballclub.