Voetbaluitslagen zondag 8 mei

Zaanstad- De voetbaluitslagen van zondag 8 mei. De kraker tussen sc Hercules Zaandam en Saenden eindigde in 0-2 en hierdoor komen de Wormerveerders op gelijke hoogte. sc Hercules Zaandam heeft een beter doelsaldo van +7. De derby WSV 1930-SVA eindigde in 0-3 en ook de zege van KFC was fraai. De derde overwinning op rij voor de ploeg uit Koog aan de Zaan. vvv Westzaan en RCZ hielden elkaar in evenwicht. In de 3e divisie B werd UNA-OFC 1-0 gespeeld. Gunstig was het dat concurrent/koploper Gemert ook twee punten liet liggen waardoor de achterstand slechts -3 punten is met nog vijf duels te gaan. Op zondag 29 mei treffen beide ploegen elkaar.
WSV 1930 – SVA 0-3
vvv Westzaan – RCZ 1-1
zvv Zaandijk – HYS 10-0
hfc Heemstede – sv Rood Wit Zaanstad 2-6
vv Assendelft – Hillegom 3-1
Fortuna Wormerveer – Legmeervogels 6-1
JVC – KFC 0-1
sc Hercules Zaandam – Saenden 0-2
Hollandia T – Sporting Krommenie 1-3