Ron Karreman neemt taken selectie van Don Koehorst over

Zaandam- Ron Karreman neemt taken selectie van Don Koehorst over. De ploeg uit Zaandam neemt dit seizoen voor de tweede keer afscheid van de trainer. Vlak voor de feestdagen kondigde Willem Zeijlmans al aan per direct te stoppen. Het Zaans oranje verloor afgelopen zaterdag kansloos van koploper Koninklijke HFC (zat) en zal punten moeten pakken wil het de nacompetitie ontlopen. De laatste zege dateert van zaterdag 19 februari toen het de huidige hekkensluiter asv Blauw Wit met 5-3 versloeg. Daarna volgde nog 8 nederlagen en twee gelijke spelen.
Afgelopen dinsdag heeft Don Koehorst laten weten de resterende wedstrijden niet meer voor de selectie van ZCFC beschikbaar te zijn. Gegeven de moeilijke positie waarin het eerste elftal verkeerd, is Don van mening dat hij niet de juiste man op de juiste plek is om het verschil te kunnen maken. Na afloop van de training dinsdag, heeft Don dit aan de spelers toegelicht. Ron Karreman neemt voor de taken voor de resterende wedstrijden over en zal ondersteund worden door de technische staf.
De formatie van ZCFC zal in de aankomende vijf duels de punten toch echt moeten gaan pakken wil het zich niet hoeven op te maken voor de nacompetitie. Het Zaans oranje speelt aankomende week op dinsdag 10 mei (uit) tegen sv Beverwijk en zaterdag 14 mei uit bij ADO`20 (zat). Op zaterdag 21 mei ontvangt het Reiger Boys om vervolgens af te sluiten tegen ijvv Stormvogels (uit) op 28 mei en de laatste partij is op zaterdag 4 juni tegen FC Castricum.
Foto: Op de achtergrond de technische staf van de oranjehemden.