Loting Zaanstad Cup verplaatst naar donderdag 2 juni

Assendelft- De loting van de tweede FEBO Zaanstad Cup is verplaatst van donderdag 12 mei naar donderdag 2 juni. De reden hiervan is dat de KNVB een volledig programma heeft ingelast op 12 mei. De loting zal plaatsvinden bij vv Assendelft. De plek waar het toernooi ook zal plaatsvinden van 28 juni t/m 2 juli. De officiële uitnodiging met alle informatie volgt binnenkort.
Volgende week donderdagavond vindt de 1e Zaanstad Club Business Cup plaats. In potjes van 6 tegen 6 wordt op een kwart veld gestreden om de eer. En die is wat waard. Het programma start om 18:00 uur met lekker en rijkelijk belegde broodjes. Om 19 uur is de aftrap van het toernooi. De finale zal rond 21 uur plaatsvinden. Daarna is er nog een gezellige naborrel waarin iedereen nog even zijn mooiste actie kan aandikken. Er wordt op kleiner veld 6 tegen 6 gespeeld. Een team mag uit maximaal 10 personen bestaan en er dient minimaal 1 vrouw in de selectie zitten. Natuurlijk ben je vrij om spelers te regelen die wellicht niet eens bij je werken. zeker voor de wat minder grote bedrijven. Inschrijven kan tot en met donderdag 5 mei 15:00 uur door te reageren per mail naar e.kuijper@sportsgen.nl.
Nieuw; de Zaanstad Pup Cup en Zaanstad Senior Cup
Aanvullend en nieuw dit jaar zijn de Zaanstad Pup Cup en de Zaanstad Senior Cup. In samenwerking met TC Sports organiseert TC Sports ook een toernooi voor alle Zaanse O7, O8, O9 en O10 teams. Elke club mag een team per leeftijdscategorie afvaardigen. De Zaanstad Senior Cup is voor Zaanse 60+ voetballers. Zij gaan het zogeheten Walking Football spelen. Dit toernooi vindt op zaterdag 2 juli- op de finaledag van de FEBO Zaanstad Cup- plaats. Zo vervullen ze de ambitie om jong tot oud te laten genieten van het Zaanse voetbaltoetje van het seizoen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl