vv RCZ zoekt technisch jeugdcoördinator tot en met O-15

Zaandam- vv RCZ zoekt voor het seizoen’22-’23 een enthousiaste Technisch Jeugdcoördinator voor jeugd tot en met O-15. De Zaandammer club is op zoek naar iemand met: affiniteit en ervaring met jeugdvoetbal, dient Prestatiegericht te zijn, maar niet ten koste van plezier. Verder zijn belangrijk een: positieve, enthousiaste, doortastende houding en inlevende persoonlijkheid
Belangstelling voor ontwikkelingen van voetbalvisie RCZ jeugd
De taken bestaan onder andere uit het: uitvoeren en bewaken van voetbal- en opleidingsvisie in overleg met het (jeugd)bestuur. Actief ondersteunen van jeugdtrainers tijdens trainingen en wedstrijden. Het organiseren van interne scholingen m.h.o. op de ontwikkeling van jeugdtrainers. Aanbieden van gevarieerde oefenstof gericht op het voetbaltechnische beleid. Periodiek overleg voeren met jeugdtrainers/ -leiders. Organiseren, communiceren en aansturen van het volledige proces rond teamindelingen
De club biedt verder prima faciliteiten en een passende vergoeding. Heb je belangstelling stuur dan z.s.m. je reactie naar secretaris@rcz.nu
Voor meer info bel naar André Punt, 06-20136764.
Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl