Martine Meurs- van Pelt verlengt contract vv Assendelft dames 1

Assendelft- Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs- van Pelt haar contract heeft verlengd en haar derde seizoen 2022-2023 ingaat met de Assendelft dames 1. Saskia Kortekaas gaat door als elftalleider in het nieuwe seizoen.
Martine geeft aan: ‘volgend seizoen hebben we een mooie selectie met veel aanwas uit de MO19. Dat is nodig want dit seizoen was het improviseren’. Dit seizoen hebben de dames met nog zes wedstrijden te spelen in de top van de vierde klasse meegedraaid ondanks een smalle selectie en diverse blessures. Tot voor een paar weken geleden stonden ze zelfs aan kop van de ranglijst na een overwinning op HSV. Na twee nederlagen tegen Alcmaria Victrix zijn de kampioensambities voorlopig in de ijskast geplaatst. Conditioneel zit het goed met de meiden want in de tweede helft wordt meestal beter gespeeld.
Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om kampioen te worden van de vierde klasse. Voorop staat plezier en daarbij nog beter leren voetballen. Voor de dames 1 hebben we dan een selectie met vooralsnog 16 dames.’ Martine heeft haar sporen in het voetbal verdient. Ze speelde als doelvrouw 25 interlands voor het Nederlands elftal, waarvan 23 in de basis met een debuut wedstrijd op 11 april 1999 tegen Frankrijk 1-0 winst. Jaarlijks wordt zij uitgenodigd om kort na nieuw jaar met de oud speelsters Nederlands elftal mee te spelen op het terrein van de koninklijke HFC.
vv Assendelft gaat met vijf dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 35 +, de onder de 19, de onder de 17 en onder de 13. Ook in de leeftijdsklassen daaronder spelen meiden mee met de jongens teams. Aanwas van nieuwe meiden/dames is zeker gewenst. Voor dames die het belangrijk vinden om gezond bezig te zijn, twee keer in de week te trainen en in het weekend te voetballen en die gezelligheid ook belangrijk vinden is voetballen bij vv Assendelft een goede optie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl