Saenden wint verplicht nummertje tegen KSV

Wormerveer- Voor KSV uit Heerhugowaard rest niet anders dan respect, als je naar de stand in de ranglijst kijkt en naar de wedstrijd van vanmiddag tegen Saenden. Een ploeg dat nog geen punt heeft weten te behalen, veel doelpunten tegen heeft, maar wel vol energie en passie de wedstrijd ingaat en ook nog van begin tot eind heel strijdlustig is dan verdien je een compliment.
Dat opportunisme leverde als in de 3e minuut een reëele scoringskans voor KSV op die niet werd benut. Saenden nam daarna het heft in handen en controleerde de wedstrijd, en wist gestaag een voorsprong te nemen en uit te bouwen. Het was aan de uitblinkende doelman van KSV te danken dat Saenden met slechts een 3-0 voorsprong de rust in ging, door doelpunten van Mikey Hoffs, Damian Wijndal en Dwayne Heistek. Ook de 2e helft gaf hetzelfde beeld. In de 47e minuut kopte Melvin Bruijn een bal door pal voor voeten van Jordy Araujo, die met een vlammend schot de 4-0 liet aantekenen. Drie minuten later was het alweer Melvin die met een assist deze keer Mikey Hoffs in stelling bracht, die geen fout maakte (5-0). Saenden bleef de wedstrijd in een goed tempo spelen in de hoop het doelsaldo op te kunnen vijzelen. De verdediging van KSV en de reeds genoemde keeper verweerden zich met hand en tand op een sportieve manier. Alleen Ferry Heijnis (6-0) en Miel Honig (7-0) wisten nog te scoren. Al met al een belangrijke overwinning voor Saenden dat op 3 punten achterstand blijft staan van koploper sc Hercules Zaandam de tegenstander van volgende week. Alleen winst telt want dan komt Saenden op gelijke hoogte en is er nog van alles mogelijk.
zondag 3e klasse Saenden – KSV 7-0 (1-5-2022)
Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl