Voetbalclub RCZ op zoek naar enthousiaste trainer voor de MO-20

Zaandam- Voetbalclub RCZ zoekt voor het seizoen’22-’23 een enthousiaste trainer voor de MO-20. Dat de RCZ de club is waar alles kan is algemeen bekend. Maar prestatiegericht voetballen en toch ook plezier maken vind de club belangrijk.
Daarom is de club naarstig op zoek naar iemand met: Affiniteit en ervaring met vrouwenvoetbal. Prestatiegericht, maar niet ten koste van plezier. Positieve, enthousiaste, doortastende houding en inlevende persoonlijkheid. Belangstelling voor ontwikkelingen bij andere MO teams.
De taken bestaan uit: Het geven van trainingen, 2x per week. Coachen en begeleiden op zaterdag. Aanbieden van gevarieerde oefenstof gericht op het verder ontwikkelen van technische, tactische en conditionele vaardigheden. RCZ biedt prima trainingsfaciliteiten en een passende vergoeding. Heb je belangstelling stuur dan z.s.m. je reactie naar secretaris@rcz.nu
Voor meer info bel naar André Punt, 06-20136764.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl