Één groot voetbalfeest bij sc Hercules Zaandam: 0-0 gelijkspel tegen directe concurrent vv Limmen

Zaandam- Het was een waar voetbalfeest afgelopen zondag op sportpark Kuilpad. Super Sunday doet zijn naam eer aan. Met geweldig zonnig weer werd er volop genoten op het Kuilpad in Zaandam. De dag werd begonnen door het tweede elftal dat met de rust nog met 2-1 voor stond. Helaas stond er na 90 minuten toch een eindstand in het voordeel van vv Limmen 2 op het scorebord en werd gevreesd dat het op sportief gebied kon tegenvallen. Dat viel reuze mee want het vlaggenschip van sc Hercules Zaandam speelde zakelijk met 0-0 gelijk tegen vv Limmen.
En door het gelijke spel behoudt sc Hercules Zaandam een voorsprong van 4 punten op de achtervolger en is het zo langzamerhand aftellen geblazen. Toch is waakzaamheid op zijn plaats want ook Saenden ligt op de loer. De ploeg van Rene Reijinga blijft maar winnen en staat op slechts 6 punten. Maar donderdag speelt Saenden het restant van het gestaakte duel tegen sv De Rijp en verdedigd het een 3-0 voorsprong. Verwacht wordt dat de Wormerveerders dat niet meer gaan weggeven en op slechts -3 punten achterstand komt. Zondag 8 mei staan beide teams in Zaandam tegenover elkaar. Dat zal ongetwijfeld een zeer spannend en interessant duel opleveren.
Op het B-veld werd er gewonnen door het derde elftal dat met 4-2 wisten te winnen van de buren, RCZ. Het voetbalfeest kon niet zonder kampioenen uiteraard. De O10-3 en O10-4 zijn onlangs kampioen geworden en werden via een erehaag gehuldigd op het A-veld. Na al dit voetbalgeweld werd de dag heerlijk afgesloten in de zon met heerlijke plaatjes van de resident dj@Mogadisko.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl